KEÇİBOYNUZU (HARNUP) UNU

KEÇİBOYNUZU (HARNUP) UNU

Çekirdeklerinden ayrılmış kırılmış keçiboynuzu meyvesi hijyenik koşullarda son teknoloji kullanılarak öncelikle kavurma işlemine daha sonra özel değirmenlerde öğütülüp, elenmesi sonucu saf ve doğal keçiboynuzu unu elde edilir.
Ürettiğimiz keçiboynuzu unu günümüzde Kakao'nun kullanıldığı her alanda (çikolata, kek, bisküvi, karamel imalatında, sıcak su veya sütle karıştırılarak, unlu mamullerde ve dondurma imalatında tatlandırıcı, renklendirici ve aroma verici olarak yaygın şekilde kullanılmaktadır.
Keçiboynuzu unu ürünümüz Kakao’ya göre en önemli farkı kafein, kolesterol ve glüten içermemesidir.